رفع نم

رفع نم و رطوبت
بلاگ قدیمی
آب و فاضلاب
رفع نم و رطوبت
نشت یابی و تشخیص ترکیدگی لوله

در تمام نقاط هفت گانه مشهد

انجام کلیه خدمات تاسیساتی ساختمان از جمله لوله بازکنی، تشخیص ترکیدگی لوله، نشت یابی لوله، رفع نم و رطوبت و… با مناسب ترین قیمت و کوتاه ترین زمان ممکن.

ثبت در خواست مشاوره آنلاین
و یا با شماره 09381371040 تماس بگیرید.

رفع نم و رطوبت

مطالبی که این صفحه می خوانید

رفع نم و رطوبت، یکی از مهم ترین مشکلاتی که برای ساختمان ها و سازه های مسکونی بوجود می‌آید؛ ظاهر شدن علائم نم زدگی و یا در شرایط حاد تر خیس شدن دیوار می‌باشد که دلایل اصلی بوجود آمدن مشکلات می‌تواند ترکیدگی لوله، نشت لوله، نبود تهویه مناسب در فضای نم زده و دیگر مواردی که در این مقاله به آن می‌پردازیم باشد.

در شهر هایی مانند: شهر های شمالی کشور ما که به صورت طبیعی مرطوب و شرجی هستند؛ وجود نم و رطوبت امری عادی و اجتناب ناپذیر است. ولی در شرایط دیگر، وجود نم و رطوبت در ساختمان طبیعی نیست و سریعا باید منبع آن پیدا شود و اقدام به رفع نم و رطوبت کرد.

افزایش نم و رطوبت باعث ایجاد خرابی هایی می‌شود که جبران ناپذیر، زمانبر و هزینه بر خواهد بود؛ و از همه مهم تر باعث اختلال در آرامش ساکنین ساختمان می‌شود.

 

لوله بازکنی مرکز مشهد

احمد آباد - سجاد کوهسنگی - دستغیب سناباد - خیام فرامرزعباسی - کلاهدوز

لوله بازکنی غرب مشهد

قاسم آباد - فرهنگ الهیه - پیروزی امامت - هفت تیر دانشجو - هاشمیه - وکیل آباد - صیاد شیرازی - امامیه - اندیشه

لوله بازکنی جنوب مشهد

امام رضا - سرافرازان امام خمینی - رضاشهر سیدی - فکوری کوشش - دلاوران

لوله بازکنی شمال مشهد

عبادی - توس ابوطالب - طبرسی عبدالمطلب - مطهری موسوی قوچانی - رسالت

لوله بازکنی شرق مشهد

طلاب - چمن مصلی - رستمی مفتح - وحدت میرزا کوچک خان - ساختمان

علت به وجود آمدن نم و رطوبت

  • دمای بالای ساختمان
  • نشتی لوله آب
  • لوله کشی نادرست
  • پوسیدگی لوله ها
  • عدم اجرای صحیح عایق کاری
  • عدم کارگذاری درست کف شور
  • استفاده از دستگاه بخور
    آبگرفتی سقف پس از باران
  • خشک کردن لباس ها در محیط داخلی منزل
  • آسیب دیدن ایزوگام ساختمان

در ادامه چند مورد از موارد بالا که مهم تر هستند و در بین دیگر موارد آسیب های سنگین تری را می زنند و باید نکاتی در مورد آن ها بدانید توضیح می‌دهیم.

1-شکستگی یا ترک خوردن لوله

از مهم ترین عوامل ایجاد نم و رطوبت شکستگی و یا ترک خوردن لوله است؛ و از آنجایی که اکثر خانه ها سیستم لوله کشی قدیمی و فلزی دارند؛ جدایی از مناسب نبودن فلز برای لوله کشی، به علت قدیمی بودن لوله ها احتمال پوسیدگی به مرور زمان افزایش پیدا کرده و وقتی لوله پوسیده شود با کوچک ترین اتفاق مانند وارد شدن ناگهانی فشار آب بالا به لوله ترک خورده یا می شکند.

در صورت ترکیدگی و شکستگی لوله اگر به موقع به آن پی ببرید و رسیدگی کنید می توانید قبل از بوجود آمدن خرابی زیاد این مشکل را برطرف کنید.شما می توانید از تکنسین های تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه در خواست رسیدگی فوری کنید تا در زمان مناسب محل دقیق را شناسایی کنند و بدون تخریب اضافی و خرابی بنای ساختمان، مشکل را حل کنند.

2-آسیب دیدن ایزوگام پشت بام

ایزوگام پشت بام یکی از محل هایی است که در فصول مختلف در معرض آب هوای متنوع قرار دارد.شما باید قبل از شروع فصل بارندگی ایزوگام پشت بام خود را چک کنید؛ در صورت وجود خرابی و ترک خوردگی اگر آن را ترمیم نکنید با رخنه کردن آب و رطوبت به سقف طبقه های اخری خسارات جبران ناپذیری به ساختمان مخصوصا طبقه های آخر که به صورت مستقیم با هوای بیرون در ارتباط هستند وارد می کنند.

دلیل برای وجود نم و رطوبت در ساختمان

1-شیب بندی و نوع مصالح پشت بام

با توجه به این که شرایط متنوع آب و هوایی در نقاط مختلف کشور وجود دارد، متناسب با آب و هوای هر منطقه نوع متریال و مصالحی که برای ساخت پشت بام استفاده می‌شود متفاوت بوده برای مثال در شهر تهران معمولا از جنس سرامیک ،ایزوگام و سنگ فرش بوده و به مرور زمان این لایه ها نشست می کنند و باعث بوجود آمدن ترک و شکستگی می شوند. و دلایل نشت آب به سقف طبقه های آخری نشست ملات و و باز بودن بندکشی بین سرامیک های سقف بوده و در صورت عدم رسیدگی باعث بوجود آمدن نم و رطوبت به صورت ظاهری در سقف و دیوار ها می شود.

2-عایق کاری پشت بام

برای عایق کاری سقف پشت بام معمولا از قیر یا مواد دیگر استفاده می‌شود. عایق کاری با در نظر گرفتن شرایط پشت بام مانند: شیب و ضریب نفوذ انجام می شود.مهم ترین عامل نفوذ آب و رطوبت به پشت بام خرابی در قسمت های عایق کاری شده هستند. با جدا شدن لایه ی عایق کاری شده در ساختمان و نفوذ آب به لایه های زیرین باعث تبله زدن و نفوذ رطوبت در سقف می شود که باعث بوجود آمدن نشانه هایی از رطوبت و نم مانند: کپک و قارچ و زردی دیوار می‌شود.

3-سیستم لوله کشی و خروجی پشت بام

در پشت بام ها خروجی هایی وجود دارند که آب و نزولات جوی را خارج می کند و جلوی انباشته شدن آن هارا می‌گیرد.

برای رفع نم و رطوبت پشت بام باید تجهیزاتی که در پشت بام وجود دارند مانند:داکت ها، کولر های آبی، هواکش هایی که نصب شده اند(هواکش های دستشویی و آشپز خانه) خروجی های آب آن ها بررسی شوند. گاهی اوقات با یک چس کاری

وسایلی که رطوبت تولید می‌کنند

استفاده از اجاق گاز های آهنی به جای اجاق گاز های رومیزی؛ زیرا گاز های صفحه ای باعث ایجاد رطوبت می شوند. آرام پزها نیز مناسب هستند و رطوبت کم تری از خود تولید می کنند.
وسایل رطوبت ساز منزل خود را خاموش کنید (زود پز هایی که رطوبت خارج می کنند) و یا درجه ی آن هارا کم کنید، البته امروزه دستگاه های آرام پز و بخار پز دارای درجه تنظیم رطوبت هوا هستند.
برای استفاده از الگوی القایی می‌توانید از دیگ های بخار قدرت آبگرمکن و کوره استفاده کنید.
مسیر های تهویه هوا و قطره ها را تمیز کنید تا مانعی برای خروج رطوبت وجود نداشته باشد مانند:خروجی هود آشپز خانه،خروجی تهویه موتور خانه
گیاهان خود را در جایی با تهویه مناسب قرار دهید و چون در رطوبت منزل تاثیر دارند سعی کنید بیش از حد آن هارا آبیاری نکنید.
هیزم هایی که تازه بریده شده اند دارای مقدار زیاد آب درون بافتی هستند(درون تنه ی چوب) و در هنگام نگهداری به مرور باعث تولید رطوبت در منزل می شوند، بهتر است آن هارا خارج از منزل نگهداری کنید.
تنظیمات آبنما را کاهش دهید و نهر ها(برای مثال: مسیر تخلیه آب پشت بام و یا حیاط) را تمیز نگه دارید تا از اجتماع آب در خانه جلوگیری کنید. جهت دریافت مشاوره خدمات رفع نم و رطوبت تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه در سراسر مشهد می‌توانید لوله بازکنی اعتماد به شماره تماس 09381371040 در تماس باشید.

ترفندهای رفع نم و رطوبت ساختمان

برای رفع نم و رطوبت اگر مشکل در زمان درست شناسایی شود دیگر نیاز به تخریب ندارد و می توانید با رعایت کردن نکاتی که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم این مشکل را برطرف کنید.

1-استفاده از فن و دستگاه تهویه

مهم ترین توصیه این است که شما باید همیشه هوای خانه‌ی خود را تهویه کنید، بخصوص در مناطقی که احساس می‌کنید دارای رطوبت شدیدی است یا دمای آن منطقه با دیگر نقاط خانه اختلاف دارد. شما می‌توانید با باز کردن پنجره ها هوای تازه را در خانه به گردش در بیاورید ولی اگر تاثیری بر رفع نم نداشت می توانید از فن استفاده کنید تا هوای تازه در جریان باشد ولی بیش از حد از آن استفاده نکنید! چون هوایی که شما نفس می کشید باید دارای مقداری رطوبت باشد تا از بروز بیماری و خشکی بینی جلوگیری کند.

2-کاهش زمان و دمای دوش گرفتن

دوش گرفتن از مواردی است که باعث افزایش رطوبت منزل می شود پس بهتر است تا می توانید زمان دوش گرفتن خود را کوتاه تر کنید و از آبی که حرارت کم تری دارد استفاده کنید تا رطوبت خانه کاهش پیدا کند.

3-خشک کردن لباس ها در خارج از منزل

سعی کنید لباس های خود را با استفاده دستگاه های خشک کن لباس و یا اگر در داخل منزل خشک می‌کنید،با باز کردن پنجره ها از افزایش رطوبت جلوگیری کنید و از آن راحت تر این است که اگر می‌توانید از بالکن و هوای آزاد برای خشک ‌‌کردن لباس ها استفاده کنید تا رطوبت آن ها در داخل ساختمان محصور نشود.

4-انتقال گیاهان به مکان دیگر

گیاهان داخل خانه تاثیر فراوانی در افزایش رطوبت دارند و بهتر است آن هارا به مکانی که دارای تهویه هوای مناسبی است منتقل کنید.

5-به دنبال منابع رطوبت باشید

اگر احساس کردید مناطقی از خانه دارای رطوبت بیشتری نسبت به دیگر نقاط است، حتما به دنبال پیدا کردن منبع آن باشید چرا که احتمالا در آن نقطه لوله ای شکسته و یا نشتی آب بوجود آمده که غیر قابل مشاهده هستند و وجود آن ها باعث بوجود آمدن لکه هایی روی دیوار می‌شوند که به مرور زمان رشد می‌کنند. مراقب باشید اگر فورا این نشتی ها را بر طرف نکنید اوضاع بدتر شده و حتی احتمال دارد آب گرفتگی بوجود بیاید.

6-از رطوبت گیر استفاده کنید

دستگاه رطوبت گیر برای مناطقی که دارای آب و هوای بارانی و سرد هستند مناسب است. زیرا در این مناطق رطوبت به راحتی بوجود می آید و دلیل آن هم چرخش کم هوا بوده یعنی هوا به خوبی در سرتاسر خانه در حرکت نیست. بنابراین اگر می‌خواهید رطوبت خانه خود را برطرف کنید می‌توانید از این دستگاه که برای جذب و تخلیه رطوبت هوا مناسب است استفاده کنید.

7-دیواره ها را عایق بندی کنید

یکی از راه هایی که رطوبت وارد خانه می شود از طریق کف ساختمان بوده، به خصوص اگر در طبقه های پایین ساختمان (همکف) استخر وجود داشته باشد و یا در حیاط خانه باغچه ای با خاک بسیار مرطوب وجود داشته باشد. برای جلوگیری از ورورد رطوبت با وجود این شرایط شما می توانید از ورقه های پلی تن (ورقه های نازک) در کف ساختمان و یا زیر کف پوش ها استفاده کنید. برای عایق بندی سقف نیز می توانید با حفظ گرمای لازم در محیط داخل خانه رطوبتی که از سطوح سرد بوجود می آید را بر طرف کرد.

8-استفاده از نمک

ابزاری که شما برای رفع نم ورطوبت نیاز دارید یک ظرف کم عمق و یک کیلوگرم نمک خوراکی است (نمک خرد شده ریز). ظرف کم عمق منظور ظروفی مانند: سینی های کوچک هستند که سطح تماس بیشتری با هوا داشته باشند. در مرحله بعد شما باید نمک را درون ظرف بریزید و به راحتی مشاهده می‌کنید که رطوبت، ظرف چند روز از بین خواهد رفت چرا که نمک خشک ظرفیت بالایی در جذب رطوبت دارد و وقتی مشاهده کردید نمک مرطوب شده و یا رنگ آن سیاه رنگ شده اقدام به تعویض کنید.

راه کارهای جلوگیری از رطوبت داخل ساختمان:

باز کردن درب و پنجره به هنگام خشک کردن لباس ها (در صورت امکان در خارج از منزل مانند بالکن خشک شوند)
سعی کنید کم تر از دستگاه های تولید بخار استفاده کنید (بخار شوی گرم و یا دستگاه تولید بخار سرد برای گیاهان)
آب هایی که بعد از باران روی سقف جمع می شوند را تخلیه کنید.
به صورت دوره ای و منظم تاسیسات ساختمان و موتور خانه را سرویس کنید.
به زهکشی اطراف ساختمان توجه کنید و نگذارید آب به مدت زیاد تلنبار شود.
با استفاده از دوغاب درز بین کاشی و سرامیک ساختمان را برطرف کنید (دوغاب نوعی سیمان سفید است)

اگر شما درگیر مشکلات تاسیساتی از قبیل، ترکیدگی لوله، نم و رطوبت، لوله بازکنی، لوله کشی و… شدید می‌توانید با تکنسین های لوله بازکنی اعتماد از طریق تماس با ما در ارتباط باشید.

تکنسین های با تجربه ما با استفاده از بروز ترین دستگاه های روز دنیا اقدام به رفع مشکلات تاسیساتی در کمترین زمان می‌کنند.

خدمات تکنسین های لوله بازکنی اعتماد به صورت شبانه روزی در تمامی نقاط مشهد می‌باشد.

تماس با ما